Broccolisalat er et fantastisk tilbehør til grillmad, kylling eller lige det kød du har. På denne måde kan du lave broccolisalaten med almindelig sukker, hvis du vil undgå sødemidler
En fantastisk, vitamin- og proteinrig salat, som både mætter smagsløg og maverumlen. IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing
M. å. s. k. e. r. j. g. i. d. n. t. l. æ. a. f. b. o. c. ,. m. ø. p. u. ´. J. h. v. D. E. G. T. U. -. P. 3. 0. ½. 1. q. (. ). 5. 4. 2. y. /. B. L. H. x. V. O. S. I. K. *. ". 9. ö. N. e g
E. n. y. d. e. r. s. t. v. l. m. a. g. o. i. ,. æ. k. h. å. j. u. f. ø. S. c. b. /. -. x. p. (. ). B. ". M. 4. 1. 8. 7. 6. O. 5. 2. 0. 3. &. L. R. F. D. H. T. I. P. J
Men jeg har ferie, det skal nydes og jeg befinder mig heldigvis også godt i køkkenet. Der har været hygge inde hvor jeg blandt andet har lavet en broccolisalat med granatæble og dadler