Denne kålpasta så jeg Claus Holm og Christian Bitz lave i Go’appetit. Den så vildt god ud, derfor valgte jeg også at lave den, jeg har justeret lidt på den
Pisk æggene i et ad gangen, og pisk rigtig godt. Bon appetit. dk, holder marked i Musikhuset Søndag d. Jeg vælger at spise den uden frosting, da jeg godt kan lide, at man kan smage kagen ren
Go’ appetit. Og når noget hedder “mini”, så man man jo godt spise to… eller tre… eller. 6 minutter (bruger du større forme, skal de have længere tid, prøv dig frem), hold godt øje med dem, lige pludselig er de færdige
– Egentlig er hverken svinekød eller rodfrugter på listen over mine favoritter, men det er så her, man kan smage, at det er en mesterkok, der har stået bag, det var virkelig lækkert og et virkelig lækkert twist med de knuste brunkager, der fungerede overraskende godt til
Denne torsdag aften gik jeg ind på en restaurant, der var så godt som fyldt. Bon appetit. Det kræver tid, indkøb og kræfter at lave hjemmelavede ravioli, særligt hvis du, som jeg, ikke ejer en pastamaskine
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Grønlangkål er virkelig nemt at lave, og passer ekstremt godt til svinekød i alle afarter og her i december laver jeg det gerne som tilbehør til en god julemedister eller flæskesteg og da det er ved at være juleaften hvor der skal serveres både and og flæskesteg, så skal der også være grønlangkål som tilbehør, udover den obligatoriske hjemmelavede rødkål som der også er en opskrift på lige her
men når man er så mad-glad som mig og har så meget fokus på alt det gode, givende og sunde mad – så virker det lidt skræmmende og faktisk forkert at skulle skære ned og fra