Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Glutenfri tip. Hvis du gør det til en vane, at koge lidt ekstra quinoa, lidt ekstra ris eller lignende, så er det endnu hurtigere at bikse en ret som denne sammen
Kategori Dip, dressing & diverse, Glutenfri, Hovedretter, Opskrifter. Jeg fandt frem til at jeg havde nogle pakker tofu i fryseren, at jeg havde (og har) vældig meget quinoa i køkkenskabet, og at der var en ret stor pose gulerødder plus et par pakker portobello svampe på altanen, som også gerne skulle bruges nu og her
Vi spiste dette Glutenfri grydebrød med majsmel til som mest af alt minder om chiabatta brød. Jeg har lavet denne chili cin carne i en ny variant denne gang og tilføjet sort quinoa som gør retten mere fyldig
Glutenfri, fedtfattig, farverig og med fred, kærlighed, harmoni og alt det der. Den er hippie-lækker på den sunde måde med en smagfuld pesto, en lækker, enkel tomatsauce med quinoa og “lasagneplader”, der slet ikke er lasagneplader, men som bare er skiver af squash
I Århus, i hvad jeg plejer at kalde Danmarks bedste helsekostbutik, REN KOST & KROP, købte jeg de lækreste friskbagte OG lune boller – en med chokolade og en med quinoa og brændenælde – og så kan jeg ikke anbefale deres egen glutenfri melblanding nok