Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse
Jeg er rimelig ny i glutenfri bagning, og har endnu ikke opnået en god konsistens. Og så synes jeg dejen mættes meget hurtigt, bruger kun ca den halve mængde rismel af hvad der står i opskriften…
I Sverige har jeg ikke adgang til alle mulige typer glutenfrimel, så jeg. Tilsæt æg, meltyper,. Der ser man kanelsnurrer overalt, så jeg tænkte at lave dem glutenfri
Pisk et æg i af gangen og pisk godt imellem hver æg så det bliver til en tyk og luftig masse. En lækker smagfuld kage der er laktosefri og glutenfri, hvis du køber det havregryn som er helt fri for gluten og det har de hos Urtekram
Men det er også det, der er sjovt en gang imellem ved madlavning. Udover bønner har jeg også brugt kokosolie, en smule kaffe + grofthakkede mandler og mørk chokolade, og så er den både uden mel og smør
Det er lettest at rulle dejen ud mellem to stykker bagepapir. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Og nu kommer vi snart til det, det i virkeligheden handler om – de glutenfri chocolate chip cookies med karamel, som er så utroligt lækre, sprøde og samtidig seje på grund af karamellen
Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side. De glutenfri havregrynskager kan holde sig sprøde i dåsen i ca
Tilsæt mel, natron og margarine og pisk grundigt. plade, så der var god afstand mellem. 200 g rørsukker50 g brun farin 2 tsk vanillesukker2 æg 250 g blå Finax (eller anden lys melblanding)1 tsk havsalt1 tsk natron 1 dl flydende mælkefri margarine170 g hakket mørk chokolade (uden mælk)Pisk de to slags sukker, vanillesukker og æg sammen til det er lyst og luftigt