D. e. h. r. k. n. æ. b. ø. d. u. a. l. m. i. g. t. F. y. s. o. v. -. ). S. p. K. O. å. f. c. E. 2. ,. ". G. (. 1. 3. 5. I. 0. j. H. T. C. R. B. L. 8. /. N. P. 7. 4. 9. 6
Jeg har bagt en portion sprøde glutenfriknækbrød med teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
færdigblandede melblandinger til "glutenfri. knækbrød", "glutenfri. glutenfri boller. knækbrød og brødklappere med æble/kanel og gulerod/persille, hvor jeg har brugt
Glutenfri rugbrød. Det smager skønt af chokolade og uden at være tilsat sukker. Knækbrød med peanutsmel. Opskriften er næsten den samme hver gang, dog afprøver jeg ofte en ny melsort eller andre sunde sager
Jeg har ændret få af ingredienserne for at sørge for de er glutenfri. fuldkornsrismel. Jeg har forsøgt mig med at bage grove knækbrød – dog uden gluten, så min kæreste også kan få glæde af mine eksperimenter i køkkenet
Kagedåsen er atter fyldt med sprøde knækbrød og jeg har endelig fået købt noget af det lækre kastanjemel som giver disse kastanjeknæk sådan en lækker smag
Dette glutenfriknækbrød smager utroligt godt og er meget nemt og hurtigt at bage. Knækbrødet holder sig sprødt og godt i flere dage i en lufttæt beholder
Jeg har været i gang med at skrive lidt om mig selv til Teklas glutenfri side. Den anden opskrift jeg deler hos hende er denne opskrift på mine sprøde og smagfulde knækbrød