styk, hvilket er stort set det samme som de fleste andre grovboller du kan købe. Glutenfrit bagværk kan være tricky, men jeg foretrækker alligevel at bage selv fremfor at bruge diverse brødmix
Grovboller. Ca 200 g havregryn(evt glutenfri). Ca 200 g havregryn(evt glutenfri). Jeg har før bagt grønne boller(se her), men broccolien gav bollerne en meget “grøn smag”
Så fik jeg skrevet noget om glutenfrit mel, undskyld det tog lidt længere tid end lovet. Og har ikke rigtig haft held med at bage nogel gode grovboller
Nemme og hurtige glutenfrie boller og med en masse sunde fedtstoffer fra kernerne. 400g Fuldkornsrismel (andet glutenfrit mel kan også bruges). 400g Fuldkornsrismel (andet glutenfrit mel kan også bruges)
Men for lang tid siden fandt jeg en opskrift i Helsam’s nyhedsblad på GlutenfriGrovboller. Glutenfri brød kan dog ikke sammenlignes med det konventionelle
Problemt med glutenfrit mel er, at de alle sammen reagerer forskelligt. En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca