Smør glasuren på brownien, når den er helt kold. Så er vi kommet til den fjerde og sidste kage fra mit kagegilde, som er den lækreste brownie med en dejlig chokoladecreme
Brownies med chokoladeglasur. Hæld glasuren over kagen. Brownies kan både serveres som dessert – med en klat is til – og som kage til kaffen eller teen
Smør glasuren på den afkølede kage og drys til sidst kokosmelet på. Glasur. Jeg har dog lavet lidt om i opskriften så den lige passede til os og det som vi havde i skufferne
Smelt kokosolien og kom alle ingredienserne tilglasuren i en skål og pisk det sammen. Glasur. Blend nødderne til mel (jeg blendede ikke mine helt fint, da jeg gerne ville have mine brownies lidt crunchy)
Hvis den ikke er som en tyk glasur skal der tilsættes mere flormelis. Den bløde browniekage med en tyk tyk chokoladeglasur og fyld af karamel, marshmallow og salte peanuts er en fantastisk kombination
banankage med karamelglasur. Livet går virkelig hurtigt herhjemme for tiden, og der er meget at se til, så det er begrænset, hvor meget tid og overskud jeg har til bloggen for tiden, men det kommer nok igen, når der bliver lidt mere ro
Kaffen skal tilsættes som væskedelen i glasuren på toppen og fuldender lagkagen helt perfekt. fyld i kager eller glasurer, især i kombination med kakao eller chokolade
Kagerester er ikke et fænomen vi kender til hjemme hos os. Om det er godt eller skidt er jeg faktisk ikke helt klar over, men hvorom alting er, så har jeg aldrig kagerester gemt i fryseren, til smallere tider
Flormelis tilglasur. Rør en tyk glasur af flormelis og vand. Jeg har med tiden fundet frem til en rigtig god og nem grund-dej, som jeg blot tilføjer fyld efter lyst
Glasur. Lidt mere inspiration til bør. Glasur. Lidt nyt til børneværelset Ingredienser. Er dejen for tør kan den tilsættes 2 tsk vand. 1/2 cm tykkelse og udstikkes til 24 bunde med en diameter på 4,5 – 5 cm. Opløs Perfect Florsød med 1/4 dl vand og fordel glasuren ovenpå de 12 linser
Kan bestilles nu hos boghandlere landet over. Glasur uden flormelis og smør 92. Ny bog ude nu. Bogen om mælkefri chokolade - uden spor af mælk eller gluten
Da bollerne var kommet ud af ovnen og kølet af, puttede jeg glasur på og dryssede med krymmel. Du starter med at opløse gæren i lunkent mælk, tilsætter vanillesukker, salt, æg, hvedemel og det bløde smør