) Fyldte andebryster på rucolabund. 4 andebryster af 300 g. ) 4 andebryster. - og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
Ta andebryst ut av kjøleskapet en time før servering. Brun andebryst i stekepannen. Ta ut andebrystene, sett opp varmen på stekeovnen, hvis potetene ikke er ferdig stekt
Flæk, udsten og skær blommerne i kvarte. Skræl, udkern og skær pærerne i ret grove stykker. Bland frugt og løg i en gryde med rosiner, sukker, chili, ingefær, kanelstænger og vineddike
Med andebryst går det lidt. tørringen af andebrystskinnet, men her er det så godt at have. Hold herefter de tre andebryst ind over vasken, og hæld langsom
La potetene fortsette å steke sammen med andebrystene. Bruk en strikkepinne for å teste om potetene er møre, hvis ikke sett opp temperaturen igjen etter andebrystene er ferdig
Andebryst a la Peking med hoisinsauce og mandarinpandekagerLørdag. OlivenolieHvid baslsamicoeddikeHonningHvedemelSukkerSaltPeberOpskrifterAndebryst a la Peking med hoisin sauce og mandarinpandekagerMmmm denne klassiske kinesiske ret egner sig rigtigt til fredagshygge, og smager helt fantastisk