Glaskål opskrifter

Hot glaskål pickels

Hot glaskål pickels

Skræl glaskål og løg. Brug den syltet glaskål som pickels til dine varme retter, eller i en sandwich. Tag en skive glaskål op af lagen og strimlen den fint
Glaskål i yuzu

Glaskål i yuzu

Skræl glaskålen, og riv den ned i en skål på den grove side. Tilsæt til glaskålen. 1 stor glaskål. 100 gram bønnespire

Glaskål med hvidløgsblade

Skær skrællen af glaskålen. Riv glaskålen ned i en skål på den store rive. Hak hvidløgsbladende fint og vend sammen med glaskålen
Tzatziki med glaskål og gulerod

Tzatziki med glaskål og gulerod

Skær top og bund af glaskålen og skræl kålen med en stor køkkenkniv. Vend glaskål og gulerod i yoghurten og smag evt
Jomfruhummere med bisque, croutoner og syltet glaskål

Jomfruhummere med bisque, croutoner og syltet glaskål

glaskål. Hæld den over glaskålen, og lad det trække på køl. 1peberSkræl glaskålen, og skær den i grove tern. 1Kom suppen i skåle, tilsæt syltet glaskål (uden lage), croutoner og jomfruhummere
Pot au feu

Pot au feu

gr oksetykkam600 gr oksespidsbryst600 gr okseskank2 porrer2 gulerødder2 blegselleri2 løg6 nelliker4 fed hvidløg1 stjerneanis10 sorte peberkorn1 spsk havsalt1 krydderbuket (laurbærblade, rosmarin, timian og blegselleritop)6 gulerødder i tykke skiver3 glaskål i grove stykker1 pastinak i tykke skiver1 persillerod i tykke skiver6 majroer i kvarte200 gr kålrabi i grove stykker200 gr Simonekål skåret i små buketter (også kaldet Romanesco)Opvarm olien i en stegegryde
Efterårets kålsalat med oksekød og quinoa

Efterårets kålsalat med oksekød og quinoa

Rib, skyl og tør grønkålen, skræl gulerødder og glaskål. 1 glaskål. 1 glaskål. En herlig salat på efterårets kål med stegt krydret oksekød og quinoa
Biksemad

Biksemad

være pastinak, persillerod, selleri og glaskål (ja det fungerer fint her). Kartoffel og rodfrugt rester kan jo blive til den skønneste biksmad Måske rester fra ovnstegte rodfrugter
Fennikel - glaskålsalat

Fennikel - glaskålsalat

Skyl, rens og skær glaskål og fennikel i meget tynde skiver. Bland glaskål, fennikel og appelsin i en skål
Nordisk dressing

Nordisk dressing

Rør dressingen sammen og smag til. Brug et stykke kål som smage-ske, så får du den rette smagskombination at dømme ud fra
Kålruller

Kålruller

Kom svampene og den revet glaskål i foodprocessoren og kør til du har en næsten helt jævn masse. 180 g groft revet glaskål. 180 g groft revet glaskål
Tærte med knoldselleri og dildfriskost

Tærte med knoldselleri og dildfriskost

glaskål, jordskokker, rodfrugter m. I weekenden var familien til frokost og efterfølgende kaffe. Det skulle være en let frokost, da vi skulle ud og spise stort måltid om aftenen