Skræl glaskål og løg. Brug den syltet glaskål som pickels til dine varme retter, eller i en sandwich. Tag en skive glaskål op af lagen og strimlen den fint
glaskål. Hæld den over glaskålen, og lad det trække på køl. 1peberSkræl glaskålen, og skær den i grove tern. 1Kom suppen i skåle, tilsæt syltet glaskål (uden lage), croutoner og jomfruhummere
gr oksetykkam600 gr oksespidsbryst600 gr okseskank2 porrer2 gulerødder2 blegselleri2 løg6 nelliker4 fed hvidløg1 stjerneanis10 sorte peberkorn1 spsk havsalt1 krydderbuket (laurbærblade, rosmarin, timian og blegselleritop)6 gulerødder i tykke skiver3 glaskål i grove stykker1 pastinak i tykke skiver1 persillerod i tykke skiver6 majroer i kvarte200 gr kålrabi i grove stykker200 gr Simonekål skåret i små buketter (også kaldet Romanesco)Opvarm olien i en stegegryde
være pastinak, persillerod, selleri og glaskål (ja det fungerer fint her). Kartoffel og rodfrugt rester kan jo blive til den skønneste biksmad Måske rester fra ovnstegte rodfrugter
glaskål, jordskokker, rodfrugter m. I weekenden var familien til frokost og efterfølgende kaffe. Det skulle være en let frokost, da vi skulle ud og spise stort måltid om aftenen