Nu har vi fået ferie og den skal bruges i min mors hus i Nærum. Det bliver dejligt med en have i et par uger, ikke mindst fordi at den er propfyldt med bær i disse uger
La Glace har også fine macarons der smager himmelsk. Ca. 25 stk. 100 gr æggehvider 25 gr sukker 1/2 tsk citronsaft 225 gr flormelis 125 gr mandelmel 1 knivspids salt Pisk æggehviderne stive med sukker, salt og citronsaft
Jeg har længe gået og drøm om at prøve samme teknik, som La Glace. Det kunne da ikke være så svært. o). Samtidig ville jeg gerne lave prøve rugbrødsbunde, da jeg er ved at være træt af "normale" lagkagebunde
en god GLACE til. FORORD. En svinemørbrad kan man altid finde på et eller andet kreativt med. Denne gang blev den bare "rubbet" ind i diverse krydderier
SÅDAN EN MÅ DU EJEEn tagine er et specielt glaceret lerfad med kegleformet låg. Fisk, kylling eller kød tilberedes i fadet sammen med krydderier, urter og grøntsager