Gl opskrifter

"Klassisk" Italiensk Citrontærte

Sammel dejen med æggeblomme - tilfør æggeblomme lidt ad gangen, til dejen er samlet (præcis som gl. Kan godt holde sig nogle dage i køleskab - smagen forbliver god, men konsistensen bliver let knasende (Sukrinen krystalliserer åbenbart, når den køles ned)
Oksekødssuppe med kødboller og urter

Oksekødssuppe med kødboller og urter

Jeg har i weekenden haft min debut med gl. På andendagen med suppen ristede jeg nogle lækre svampe i smør på panden og serverede til oksespidsbrystet
Søde kolleger....

Søde kolleger....

Jeg glæder mig til at komme på arbejde og sidde på min pind, gøre mit job og snakke til højre og venstre om alt mellem himmel og jord
Lasagne á la Tøm- dit- køleskab

Lasagne á la Tøm- dit- køleskab

Herhjemme er det ikke kærestens ynglingsret, det er faktisk noget af det værste jeg kan servere for ham, så det er ikke noget vi spiser ofte
Så der gløgg

Så der gløgg

Vi har pimpet gløggen op med lidt friske bær som supplement. Server den lune gløgg med mandler. til rosiner og mandler
Uimodståelig koldskål med skyr og æggesnaps

Uimodståelig koldskål med skyr og æggesnaps

Foruden en fremmende smagseffekt, er æggeblommen med til at stabilisere blodsukkeret, da dens fedtindhold reducere tømningshastigheden og dermed madens GL (Glykæmisk Load)
Citronsild på glas

Citronsild på glas

Læg sildestykkerne i bunden af et sylteglas. Luk glasset til og lad det stå på køl til næste dag. Citronsild på glas3 dåser gl