Geleringspulver opskrifter

Hjemmebagte hindbærsnitter

Hjemmebagte hindbærsnitter

Hvis den derimod stadig er flydende efter et par minutter, så skal marmeladen langsomt koges op igen og tilsættes lidt mere geleringspulver
Vindruegele

Vindruegele

Geleringspulver. Rør geleringspulver i. Geleringspulver. Senest opdateret 14/09/15. Vi har en vindrue i drivhuset, og den producere virkelig druer til dem store guldmedalje
Hjemmelavet brombær syltetøj

Hjemmelavet brombær syltetøj

Hvis den virker for tynd, kan du koge den op igen med ekstra geleringspulver. 1 brev geleringspulver. Start med at bland geleringspulveret med 3 spsk af sukkeret
Hybenmarmelade

Hybenmarmelade

Geleringspulver svarende til frugtmængden, se på posen. Rør geleringspulver sammen med lidt sukker og rør det i marmeladen og kog det yderligere et par minutter
Julemarmelade

Julemarmelade

Hvis konsistensen er lidt for lind, så tilsæt ½ tsk geleringspulver og giv marmeladen et opkog. 600 gram æbler, skåret i mindre stykker1 stort stykke ingefær, skrællet og hakket fintSaft og skal fra 1 citron175 gram rørsukker100 gram sukker1 dl vandLidt salt1-2 tsk kanel (kan udelades eller erstattes med et krydderi, du bedre kan lide)Evt ½ tsk geleringspulver1 glas skyllet i atamon
IGEN IGEN

IGEN IGEN

Tag gryden af varmen og tilsæt geleringspulver - rør omhyggeligt så evt. Marmeladen damper af og sættes i køleskabe(sku det ske at du ikke synes at marmeladen er blevet stiv nok, så kan du genopvarme den og tilsætte ekstra geleringspulver)
Paraguayos-marmelade

Paraguayos-marmelade

Marmeladegeleringspulver. Kog op igen nogle få minutter og kom geleringspulver i, efter anvisning på posen
Råsyltede hindbær

Råsyltede hindbær

Chiafrø er gelerende og man slipper dermed for at bruge geleringspulver. Disse råsyltede hindbær er dejlige som topping til forskelligt morgenmad, kager eller desserter og helt uden raffineret sukker
Blomme og Figen Marmelade med ingefær og anis

Blomme og Figen Marmelade med ingefær og anis

juster derfor med ydeligere geleringspulver hvis den er for tynd. Når marmeladen er kogt fint ind tages den af varmen og start med at blande 1 tsk geleringspulver med lidt sukker
Så fik jeg brugt de sidste æbler

Så fik jeg brugt de sidste æbler

Her tilsætter du sødning og eventuelt geleringspulver, inden saften bliver varm. Jeg fik, oven i de æbler jeg selv havde samlet, en ordentlig portion af mine forældre
Wellness æblemarmelade

Wellness æblemarmelade

½ tsk geleringspulver, f. Bland Multisød, kanel og geleringspulver sammen i en kop. Denne marmelade smager aldeles skønt, er billig og let at lave, nordisk (hvis man vælger danske æbler) og kalorielet - hvad mere kan man forlange
Brombær marmelade

Brombær marmelade

Geleringspulver. Hvis bærene har væsket for meget tilsætter du ca 2-3 tsk geleringspulver, men husk på at det sætter sig først helt når det er kølet af

Grøn tomatmarmelade med kanel og vanilje

Kom nu geleringspulver i - følg anvisningen på pakken. Vask og skær tomaterne i kvarter. Læg dem i en gryde med sukker, salt, æbleeddike, kanel- og vaniljestænger, der er delt på tværs i halve og slidset i begge sider

Mirabellemarmelade

geleringspulverAtamonSådan tilberedes mirabellemarmeladeKom mirabeller, sukker – hold ca. med geleringspulver – følg anvisningen på embalagen