Geleringspulver. Rør geleringspulver i. Geleringspulver. Senest opdateret 14/09/15. Vi har en vindrue i drivhuset, og den producere virkelig druer til dem store guldmedalje
Hvis den virker for tynd, kan du koge den op igen med ekstra geleringspulver. 1 brev geleringspulver. Start med at bland geleringspulveret med 3 spsk af sukkeret
Geleringspulver svarende til frugtmængden, se på posen. Rør geleringspulver sammen med lidt sukker og rør det i marmeladen og kog det yderligere et par minutter
Hvis konsistensen er lidt for lind, så tilsæt ½ tsk geleringspulver og giv marmeladen et opkog. 600 gram æbler, skåret i mindre stykker1 stort stykke ingefær, skrællet og hakket fintSaft og skal fra 1 citron175 gram rørsukker100 gram sukker1 dl vandLidt salt1-2 tsk kanel (kan udelades eller erstattes med et krydderi, du bedre kan lide)Evt ½ tsk geleringspulver1 glas skyllet i atamon
Tag gryden af varmen og tilsæt geleringspulver - rør omhyggeligt så evt. Marmeladen damper af og sættes i køleskabe(sku det ske at du ikke synes at marmeladen er blevet stiv nok, så kan du genopvarme den og tilsætte ekstra geleringspulver)
”Geleringspulver til Gelé” og laves af æblepektin. Jeg har efterhånden lavet. kokosmælksyoghurt/kokosyoghurt længe og ville gerne gøre det nemt for mig selv
Chiafrø er gelerende og man slipper dermed for at bruge geleringspulver. Disse råsyltede hindbær er dejlige som topping til forskelligt morgenmad, kager eller desserter og helt uden raffineret sukker
juster derfor med ydeligere geleringspulver hvis den er for tynd. Når marmeladen er kogt fint ind tages den af varmen og start med at blande 1 tsk geleringspulver med lidt sukker
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt
Her tilsætter du sødning og eventuelt geleringspulver, inden saften bliver varm. Jeg fik, oven i de æbler jeg selv havde samlet, en ordentlig portion af mine forældre
½ tsk geleringspulver, f. Bland Multisød, kanel og geleringspulver sammen i en kop. Denne marmelade smager aldeles skønt, er billig og let at lave, nordisk (hvis man vælger danske æbler) og kalorielet - hvad mere kan man forlange
– Geleringspulver. Hvis bærene har væsket for meget tilsætter du ca 2-3 tsk geleringspulver, men husk på at det sætter sig først helt når det er kølet af
Kom nu geleringspulver i - følg anvisningen på pakken. Vask og skær tomaterne i kvarter. Læg dem i en gryde med sukker, salt, æbleeddike, kanel- og vaniljestænger, der er delt på tværs i halve og slidset i begge sider