Det er desuden slet ikke nødvendigt at tilsætte geleringsmiddel. Rabarbermarmeladen er fløjlsblød og har den ideelle balance mellem det syrlige og det søde
Hvis du bruger noget andet geleringsmiddel, så følg anvisningen på posen/pakken. Er man i tvivl om man har puttet en passende mængde geleringsmiddel i, kan man lave en test, ved at tage lidt marmelade op på en ske, og puste på det så det køler af, så kan man hurtigt få en fornemmelse af, om det er for meget eller for lidt, og i øvrigt samtidigt smage til
Kom det i marmeladen og rør grundigt rundt til alle eventuelle klumper af geleringsmiddel er væk. 1 tsk rød Melatin som geleringsmiddel (eller 2 tsk hvis man ønsker en mere fast marmelade). 1 tsk rød Melatin som geleringsmiddel (eller 2 tsk hvis man ønsker en mere fast marmelade)
Drys 2spsk geleringsmiddel i under omrøring, giv væsken et hurtigt opkog og rør sukker i. Der blev også produceret rosensaft, lavendelsirup, rosengele, lavendelgele og lemon- , lime- og orangecurd i ferien
Tilsæt geleringsmiddel efter anvisninger på det valgte produktet. Vi pakkede kurven med skåle ( en masse af dem) og dragede mod det hyggeligste selvpluks sted i Smørum