Gele ud af bær opskrifter

Fabulous Cheesecake

Fabulous Cheesecake

Samtidig er cheesecake opskriften enkle og fremgangsmåden ligeledes simpel. Jeg elsker cheesecake, så før i tiden var jeg helt i mit es, når jeg ude for danmarks grænser kom forbi en Starbucks, hvor jeg kunne synke ned i en stor blød lænestol med en kop friskbrygget cappuccino og et stykke af deres lækre cheesecake
Jordbærtærte med flødecreme og marcipan

Jordbærtærte med flødecreme og marcipan

Tag massen udaf foodprocessoren og saml den ganske lidt med hænderne. Desuden. Klassisk jordbærtærte med marcipanmasse oven på en lækker sprød mørdej, et lag mørk chokolade og så en vanilleflødecreme og masser afjordbær

Tærte med jordbær

En jordbærtærte er en mazarinbund med kagecreme og masser af friske danske jordbær og gele på toppen
Ribsgele

Ribsgele

Den anden dag tog jeg en mellem skål, og gik ud for lige at få høstet de få bær – men jeg måtte ind og hente en større skål
Start med desserten

Start med desserten

Til gele varmer du saften op, søder den måske lidt og kommer den udblødte husblas i. mælken er ledsaget af "røde-bær"kompot eller af "rødebær"-gele
Brombær sæsonen er her!

Brombær sæsonen er her!

"Endelig tilbage efter næsten et år uden bloggen". Jeg kan lige så godt tilstå og fortælle, at jeg har haft rygende travlt i det sidste års tid
Panna a la mande

Panna a la mande

Pres det sidste væske udafbærene. Fisk stangen op, og klem vand udaf husblassen og put det i fløden og rør til det er smeltet

GOODIEBOX | 24

Efter en lang dag med storbys shopping, eller svedende på stranden, har huden nemlig rigtig godt af at blive renset

#LFXMAS // LookFantastic Beauty Box

En slags Gele, som skal hjælpe med at få makeuppen til at sidde lige i skabet. Men nu vil jeg dele information ud om denne boks, og så håber jeg at i finder den lige så spændende som mig Dette er en boks fyldt med gode sager til at kunne slappe af og nyde julen, men samtidig også se helt fantastisk ud
Himmelsk hindbærmazarin

Himmelsk hindbærmazarin

du kan starte med at røre majsstivelsen ud i en lille smule af mælken. Pisk marcipan, sukker og smør sammen – længe – til en helt ensartet og cremet masse uden klumper
Quinoagrød med solbær

Quinoagrød med solbær

De forskellige bær bruger jeg til saft, marmelade, gele og meget mere. Jeg nyder at kunne gå ud i haven og plukke løs