I disse dage plukker jeg ribs og har nu lavet første portion ribssaft. Det er heldigvis anderledes i år, og trods tørken har buskene givet mange store flotte ribs
Er det ribsgele, så er det her og nu, det skal laves, for har bærerne været i fryseren spoleres pektinen, og det er den naturlige store forekomst af pektin, som får gelen til at stivne
Tilsæt gele og evt. 1 kg)2 ½ spsk olie eller ande-/flæskestegsfedt2 syrlige æbler1 dl saft eller gele af solbær eller ribs. 1 dl saft eller gele af solbær eller ribs
Ud af 2335 g Ribs fik jeg 2 Liter saft og det gav mig 14 glas med ribsgelé. For at sætte det i perspektiv vil jeg pointere at jeg har brugt 20,- på sukker, ribsene er nogle jeg har fået, atamon bruges der så lidt af, men lad os sige 2,- så er der vandet kender ikke vandpriser men lad os bare sige 10,- for de par deciliter, glassene er samlet gennem husholdningen og strømmen kan jeg ikke sætte pris på
ribs. Jeg har omdannet de frosne ribs til géle. 1 kg ribs - frosne el. 1 kg ribs - frosne el. Jeg er ved at rydde op i vores fryser, fordi jeg gerne vil have den gjort ren, og det er nemmest når der ikke er så meget i den
ribs gelé. Ribs gelé, eddike og allehånde tilsættes og koges op. 2 spsk ribs. Rødkål hører til en traditionel dansk julemiddag, og for mange er det en af de sundeste ting på julebordet
Rysteribs, ribsgele, ribssaft, ribsis. Råsyltede ribsRibssæsonen er over os lige om et øjeblik. Hæld geleen på rengjorte, atamonskyllede glas, og bind/luk med det sammen