Og sammen med den lette kokos-fromage og syrlige passionsfrugt gele, er den lige i vinkel. Når den er afkølet, placeres den i en kagering med enten bagepapir eller kage-plastik rundt i kanten, og den er klar til at kokos-fromagen kommes ovenpå
Skal geleen være helt gennemsigtigt kan du si saften igennem ostelærred eller et vådt viskestykke. Det meste frugtgele har godt af at få tilsat noget citron, for at give det lidt bid
Hæld forsigtigt den flydende gelé påostekagen. Stil bunden på køl og tilbered cremen. Skær bærrene i halve og placer dem langs kanten i springformen, så de står tæt og med skærefladen mod kageplasten
Du samler til sidst jordbærtærterne ved at fordele et godt lag creme på den helt afkølede tærtebund, og pynte med jordbær – og vær nu klar til at indtage en himmerigs mundfuld af en lækker fredagskage
Hæld geleen over bærrene, lige inden den er stivnet. Vil du have creme i din jordbærtærte, starter du med at smøre et lag kagecremepå den bagte, afkølede tærtebund
(Det må ikke være for varmt når det skal hældes påostekagen, da den ellers vil smelte. Jeg er vild med citroner og da jeg så denne opskrift på youtube skulle der prøves noget lignende hjemme i mit eget køkken