Af skyen kan man lave en klassisk vildtsovs – den medgele og blå ost. Man bruner halsen godt, hælder vand ved og simrer den i tre timer på lavt, lavt blus med peberkorn, enebær og laurbærblade
Sådan gør du Rør det hakkede kød godt med salt og peber. Tilsæt fløden sammen med gelé, salt og peber. Hæld lidt sauce i bunden af fadet og server resten ved siden af sammen med kartofler, grøntsager og ribsgelé
Den gode vildtsovs, smagt til med Danablu og ribsgele, er lige præcis sådan en klassiker. Når kødet er klar, skummer du fedt af, putter ost, gele og fløde i retten og koger den godt igennem
Tilsæt gele, soya, juice og eddike og kog panden af. Klip senerne over hist og her på kødstykkerne, drys medmed salt og peber og brun dem i olie på en varm pande
Smelt geleen i portvinen. Helstegt dyrekølle, en blandet salat med portvinssyltede tranebær og glaserede valnødder – samt den klassiske Cumberland sovs, der er så god til koldt kød – især til vildt og okse
Skær kødet i tynde skiver, og læg et solidt lag på brødet. Kog æblemost op sammen med sukker. I køleren med skidtet, og lad det så blive til gelé i mens det bliver helt koldt
Jeg endte med at læne mig op af en cola-køler og tage dragten af, det var simpelthen ikke til at komme til en bænk, men ellers var skiftet let og det gik glat med at komme igennem
Det vil sige at jeg har været medlem hos goodiebox. Jeg synes stadig at det er lige så skøn idé, det med at man kan forkæle sig selv med lidt lækre produkter, én gang om måneden
Put fløde, blå ost og gele i sovsen, lad det koge godt igennem og smag til. Rådyrene havde gået på marken og spist hvede hele dagen, og Bondemanden sagde med en glubsk mine, at sådan en fyr kunne han godt spise lige nu
Fordelen ved FiberHusk er at det holder mere sammen på en dej, fordi det geleer. Jeg har lavet lidt om på opskriften og suppleret den med en glutenfri variant