Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Samtidig er cheesecake opskriften enkle og fremgangsmåden ligeledes simpel. 50 g jordbær, 25 g hindbær & 25 g blåbær). 50 g jordbær, 25 g hindbær & 25 g blåbær)
Rør igen, og geleen er klar. To skefulde af disse små frø rummer kalk svarende til flere glas mælk, mere omega-3 end en laksefilet og 30 % flere antioxidanter end blåbær. Opbevar geleen på køl i op til 2 uger
Denne blåbær drøm, er den ultimative dessertmousse lavet af to slags mousse (blåbær og chokolade) samt et lag af blåbær gelé – toppet med flødeskum og revet chokolade
Rør igen, og geleen er klar. To skefulde af disse små frø rummer kalk svarende til flere glas mælk, mere omega-3 end en laksefilet og 30 % flere antioxidanter end blåbær. Opbevar geleen på køl i op til 2 uger
Her efter renses de friske blåbær og ligges på kagen, den resterende gele hældes på kagen, det er muligt, at du ikke skal bruge det hele, det er en smags sag
Vaniljelagkagebund med brombærmousse og hindbærgele. Hvis du ikke har brombær, så kan du sagens bruge andre bær - den er også lækker med blåbær eller hindbær
Blåbær gelé mellem 2 lag marcipan. I år blev det lidt senere for vores konfektdag end vi plejer. Der var masser af nye ideer der skulle prøves af, og her vil vi vise nogle af dem