Gedekod opskrifter

Langtidsstegt gedekød

Langtidsstegt gedekød

D. a. m. n. h. ø. j. s. t. y. l. i. g. k. e. b. d. p. å. v. r. ,. f. o. u. '. L. 6. 3. -. 1. ½. (. æ. ). R. I. 2. T. S. c. 0. 5. Å
Gedekød med okra

Gedekød med okra

Lam kan bruges, må jeg hellere skynde mig at skrive. På øen her, er meningen dog helt klart at gedekød smager bedst
Lam med stamnakati (gedekød)

Lam med stamnakati (gedekød)

Stamnakati er en horta type, der er meget brugt i Kretensisk madlavning. Enten som kogt grønt tilbehør med olie-citron over, i rå tilstand i salater eller i kødretter som denne
Lam med selleri

Lam med selleri

Lad mig starte med at sige at, de fleste laver denne ret med svinekød, istedet for lam- eller gedekød
Lam med artiskokker

Lam med artiskokker

Det er ikke helt sæson for friske artiskokker endnu, men man købe dem frosne. Smagen er selvfølgelig ikke den samme, men det går
Lammekød med auronies

Lammekød med auronies

Det er sæson for Auronies, vilde asparges, fra starten af febuar til slutningen af marts. I begyndelsen findes de i lavere liggende vandholdige områder, senere skal man op i bjergene og lede efter dem også ved vandholdige områder