Garniture opskrifter

NOMA

NOMA

Vi blev hver udstyret med en meget varm pande, hø-olie, et æg, et ægge-ur, kryddersmør og et par slags garniture + salt (som lå i en perfekt formet halv æggeskal - alle detaljer er der kælet for
Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe

½ snittet porre til bid og garniture. Kartoffelsuppe er en af de mange retter, som kan laves på mange forskellige måder

Paleo forloren hare med baconflet, fennikel og æble

farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. Guess whos back – back again… Ja det er sørme da længe siden jeg har været aktiv her, men sådan er det nu en gang
Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler

De lækre kartofler kan serveres som garniture til alt fra hakkebøf og frikadeller til flæskesteg og koteletter i fad
Syltede rødløg - passer til det meste!

Syltede rødløg - passer til det meste!

Brug dem i alle slags salater, som topping på en lækker spegepølsemad, til ostebordet eller som lækker garniture næste gang du spiser kylling
WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

hakket 200 g ægnudler (helst tynde)INGREDIENSER TIL WONTONS500 g hakket svinekød250 g rejer, finthakkede (gerne mere)4 forårsløg, finthakkede (gem gerne lidt til garniture)2-3 cm ingefær, skrællet og revet1½ spsk tørrede svampe, udblødte og finthakkede1 pakke wontondej (40-50 stk), optøet (hvis frosne)Lidt hvid peber, stødt1 spsk majsstivelse1 spsk sojasovs3 tsk riseddike1 tsk sesamolie1 tsk salt1 tsk sukkerStart med at lave fyldet til wonton'erne
Stjerneskud

Stjerneskud

Nu er den blevet ”reduceret” til brød med fisk tilberedt på to forskellige måder og lidt garniture til pynt og velsmag
Rå falafel

Rå falafel

½ dl sesamfrø til garniture. ½ dl sesamfrø til garniture. Indenfor den relativt korte tid jeg har kigget på Rawfood har jeg fundet ud af, at "rå" som regel kan oversættes til "luksus" - det er simpelthen de ypperste lækkerier, der er i
Grillet languster og mahi-mahi

Grillet languster og mahi-mahi

-) Luc ordnede fisken, og jeg sørgede for dessert og garniture. Fra havnen. Har kraftig hovedpine idag, så dette bliver et kort indlæg
VALNØDDECROSTINI MED KANTARELLER

VALNØDDECROSTINI MED KANTARELLER

Lige fra suppe og pizza til sauteret i citron og hvidvin som garniture. Jeg er helt vild med kantareller og ristet af på panden med en smule hvidløg og fløde som her, er nok min yndlingsspise, når det kommer til de smagfulde svampe