Lækker garniture til bålmad. Denne lækre garniture kan du både lave på grill og over bål. Sommeren er endelig over os, og det betyder at det er tid til udeliv og mad over bål
Lækker garniture til bålmad. Denne lækre garniture kan du både lave på grill og over bål. Sommeren er endelig over os, og det betyder at det er tid til udeliv og mad over bål
Vi blev hver udstyret med en meget varm pande, hø-olie, et æg, et ægge-ur, kryddersmør og et par slags garniture + salt (som lå i en perfekt formet halv æggeskal - alle detaljer er der kælet for
farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. Guess whos back – back again… Ja det er sørme da længe siden jeg har været aktiv her, men sådan er det nu en gang
hakket 200 g ægnudler (helst tynde)INGREDIENSER TIL WONTONS500 g hakket svinekød250 g rejer, finthakkede (gerne mere)4 forårsløg, finthakkede (gem gerne lidt til garniture)2-3 cm ingefær, skrællet og revet1½ spsk tørrede svampe, udblødte og finthakkede1 pakke wontondej (40-50 stk), optøet (hvis frosne)Lidt hvid peber, stødt1 spsk majsstivelse1 spsk sojasovs3 tsk riseddike1 tsk sesamolie1 tsk salt1 tsk sukkerStart med at lave fyldet til wonton'erne
Stil ternene til side til garniture. Hak chili og persille til garnituren. Der er en grund til, at de klassiske retter aldrig slår fejl og ja – er elskede klassikere
½ dl sesamfrø til garniture. ½ dl sesamfrø til garniture. Indenfor den relativt korte tid jeg har kigget på Rawfood har jeg fundet ud af, at "rå" som regel kan oversættes til "luksus" - det er simpelthen de ypperste lækkerier, der er i
Lige fra suppe og pizza til sauteret i citron og hvidvin som garniture. Jeg er helt vild med kantareller og ristet af på panden med en smule hvidløg og fløde som her, er nok min yndlingsspise, når det kommer til de smagfulde svampe