Vi blev hver udstyret med en meget varm pande, hø-olie, et æg, et ægge-ur, kryddersmør og et par slags garniture + salt (som lå i en perfekt formet halv æggeskal - alle detaljer er der kælet for
½ snittet porre til bid og garniture. Det er en hverdagssuppe til en kølig efterårsdag, men en suppe som også sagtens kan serveres til skrub af-mad – som alternativ til den traditionelle aspargessuppe – eller som forret
Stil ternene til side tilgarniture. Tilsætkødet og lad det svitse med. Der er en grund til, at de klassiske retter aldrig slår fejl og ja – er elskede klassikere
Quiñoa er derfor god til morgenmad - protein på en hyggelig måde, uden at være hverken kød eller æg. Tilsæt mælk, kardemomme og kanelstang, og sæt i kog under omrøring (hold øje, grøden brænder nemt på og koger nemt over)
Garniture. gnid kødet ind i olie og krydder med salt og peber. Det stormer helt sindsygt her til aften, jeg skulle ha været til træning, men blev indendøre på grund af flyvende tagsten, græskar og hvad ellers der havde fået revet sig løs
Læg et par friske purløg til side tilgarniture. Når du er klar til at sætte ingredienserne i wok'en, bør nudlerne være elastiske men ikke smattede/bløde