Cherrytomaterne deles i mindre skiver og fordeles over squashen. Fyldte squash medoksekød. Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden
På min tur til Kreta var jeg blevet inspireret til at lave bagte tomater og peberfrugt med fyld. Fyldet bestod af brune ris stegt med løg, hvidløg, tomatpure og persille
Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen. eventuel overskudsfyld kan bages i et lille ildfast fad og ligeledes gratineres med ost
vand til de er møre og vend dem forsigtigt i farsen sammen medgrofthakket soltørrede tomater. Snit løg og hvidløg fint kom i en stor skål sammen medoksekød, tomatpuré, paprika, oregano, mel, æg og en god portion salt og peber
Tomaterne hakkes i tern og tilsættes sammen med krydderierne, hvorefter det hele simre ca. Derefter kommes der en smule kogte ris i bunden af squashen, hvorefter der fyldes op med kødfyldet
hakketoksekød. Så fik jeg lavet nogle super gode pirogger - de er gode både til aftensmad og i madpakken i dagen efter - lige noget for både børn og voksne - server med en god salat og noget gnave grønt i madpakken
hakketoksekød, bacon, løg, alm- og soltørrede tomater. finthakkede soltørrede tomater. hakketoksekød. Hele familien var vilde med den, så det er helt klar ikke sidste gang vi laver den