De fleste af os forbinder nok dolma – eller dolmer – med kål der er pakket uden om noget fyld og efterfølgende kogt, men det kan sagtens være løg, auberginer, tomater, peberfrugter eller andet der er udhulet og fyldt med alskens herligheder
God var den i hvert fald, og hvis du ingen suppe rest har, kan du lave en lækker tomatsovs ved at køre flåede tomater gennem en blender sammen med ovnbagte peberfrugter (uden skral), løg, hvidløg, tomatpasta, chili, frisk basilikum og frisk oregano (kan erstattes med tørre krydderier)
Fyld peberfrugterne op medfarsen, til der er en lille top på – uden at mase. Hvis du har fars tilovers, så form nogle runde kugler på størrelse med små frikadeller, og rul dem i rasp
Det nyder vi… Ungerne nusser rundt og leger med værternes sjove legetøj og vi slapper af og laver lækkert mad – eller nej altså sådan er det i små bidder, de lidt større bidder af det der hverdag med skrig og skrål forsøger vi at bremse med cykelture rundt på øen (hvor ungerne så enten synger højt, niver hinanden eller bare larmer