I dag har jeg bagt nutella horn. Nå men denne gang har jeg altså fyldt nutella i lækre horn. Lavede faktisk også nogle horn med både marcipan og nutella i
Jeg har glædet mig helt vildt meget til at dele disse horn med jer. Derudover havde jeg brug for at fylde fryseren med nem frokost, madpakke eller aftensmad, der bare lige kunne tages op, og her er disse horn altså bare perfekte
- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
Duften, der breder sig i huset, når disse lækre horn bliver bagt, er slet ikke til at stå for… Jeg er ret stor fan af rabarber, og da vi er gået ind i sæsonen for den lækre sag, skal det da helt sikkert udnyttes
Læs også spinat-lakselasagne / Laksetærte med spinat og hytteost / Pasta med røget laks, ricotta og spinat / Bygotto med varmrøget laks og asparges / Grove horn med laks, spinat og flødeost
Oskar får altid hans suppe med "suppe horn", mens vi andre altså også har brug for lidt protein i form af kødboller eller en rest kylling for, at blive rigtig mætte
Læg det valgte fyld på og tril trekanterne til horn. Bag hornene midt i ovnen ved 225-250° C. Smelt smørret, tilsæt mælken og varm det op til det er fingervarmt
Prices kærnemælkshorn. Efter hvar jeg kunne læse mig til, så var er det samspillet mellem margarine og kærnemælk der skulle give det beste og sprødeste horn
Desuden fik han tilsat lidt kogte grovpasta horn, så der var lidt mere mættende fyld til ham. Nu hvor vi er gået ind i oktober måned, så er det for alvor ved at være tid til efterårsmad og dermed også suppetid
Det endte med, at jeg nyfortolkede hendes version af søndagshorn. Jeg ville gerne have en gærdej + lidt flere horn, så jeg lavede lidt om på dejopskriften, som blev til en blød, vaniljeprikket gærdej
Pølsehorn er en af mine helt store syndere, når det gælder Fast Food fælden. Disse pølsehorn er lavet i en grov version, for at få gode fibre indenbors
I morgen tror jeg, at jeg vil lave flødeboller og små horn med fyld af æblemos(Jeg har lånt to gamle bøger fra min farmor, fyldt med udklip af gamle konditor-opskrifter - DET er virkelig stort og meget interessant synes jeg)