Det er vigtigt at dåsen er dækket til med vand, hele tiden. Til dine fyldtechokolader skal du bruge. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Sæt massen på køl og brug den som fyld i chokolader, uhmm ½ dl lys sirup
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldtechokolader, med en skøn chokolade ganache
Hvordan man kommer chokolade i en form, er der delte meninger om, men jeg synes det er nemmest, hvis du hælder chokolade i formen (formen kan med fordel have stået i køleskabet noget tid før), så hullerne er helt fyldte og derefter vender formen på hovedet over en skål, så den overskydende chokolade tømmes ud
after eight, chokoladermed mint, mint, sukkerfri chokolade, sund after eight, sund dessert. Jeg brugte en silikone isterningebakke med hjerteudformninger
Udover at komme det på æbler, grød eller bare at spise det med ske (ja, sig hej til en kæmpe nøddesmør-fan), så fyldte jeg friske dadler med mandelsmørret, dyppede dem i smeltet mørk chokolade og dryssede med grofthakkede, ristede mandler
I dag har jeg lavet fyldtechokolader, med café latte ganache. Temperer det overskydende chokolade igen og fyld oven på ganachen, skrab fri, så chokoladerne nu har en bund
Bare fra jul hvor den var alenlang også til nu hvor den næsten ingenting fyldte. Men så skulle vi have købt en gave til min nevø, og så fik jeg den idé at hun kunne komme med og så gå rundt og se om der var noget hun ønskede sig
Find din sprøjtepose eller en frysepose frem med den ønskede tyl. Fyld den op og sprøjt på kagerne. Nu mangler du kun at fylde dine forme op 2/3 og så skal kagerne bages ved 200 grader i ca
Kom fyldet på med en ske så det dækker hele tærten. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Det er så super nemt at lave sine egne bounty og tager ingen tid, kun hvis man vælger at formstøbe dem, men det tager faktisk hellere ikke så lang tid, hvis man har prøvet at lave fyldtchokolader før