Skal du bage boller til morgenmaden i weekenden. Duften af friskbagte boller der breder sig i huset, og familien der samler sig om de nybagte sager, det er altså bare hyggeligt
Kalder jeg disse boller -da jeg altid kun har bagt dem til særlige festlige lejligheder som bryllupsdage, mine egne eller andres og andre kærlige fester
Lige så glade som vi er for lækkert og saftigt fyld, lige så trætte er vi af kedelige burgerboller. Det er stort set lige meget om man spiser ude, bager selv eller køber færdigbagte boller, så er bollen bare burgerens svageste led
Synes at det Bretonske koncept med pandekager til maden er mere eller mindre genialt. Herhjemme kan man smage det på "La Galette" hvor de har rigtig mange forskellige slags fyld
tilsidst kødbollerne i. Steg den til små kødboller (ca 5 cm i diameter). Når jeg savner inspiration. til madlavningen i hverdagen kan jeg rigtig godt lide at kigge på Feminas hjemmeside, hvor Louisa Lorang laver madplaner hver uge
Fik kogebogen "Min italienske drøm" af min mor for et par år siden. Den er lavet af danske Eva Ravnbøl og nu er det ikke fordi jeg har verdens største erfaring med italienske kogebøger, men denne her er uden tvivl den bedste jeg er stødt på
En dejlig tærte med sprød tærtebund. Fyldet kan man variere lige så meget man vil. Jeg er dog rigtig glad for kombinationen af det salte bacon og spinaten
Så blev der alligevel tid til et lille indlæg. Jakob har stadig barsel og vi er kommet ind i en (u)heldig vane med at gå forbi Meyers bageri på Classensgade når vi går tur med barnevognen og det gør vi altså hver dag
Jeg var havnet i en situation (som nok skyldes en ammehjerne, der overhovedet ikke kan holde styr på hvad jeg har af madvarer og hvad jeg mangler), hvor jeg havde tre poser med løg
Disse sandwich blev serveret til min afternoon tea sidste weekend. Jeg har altid elsket æggesalat, for mig minder det om da jeg var lille og vi skulle på tur med familien - så fik altid sandwich med hjemmelavet æggesalat og skinkesalat