Fyldte boller opskrifter

Fyldte madbrød med skinke

Fyldte madbrød med skinke

Del dejen i 8 stykker og form dem til boller. 25 g smør. 11½ dl vand. 11½ dl kærnemælk. 125 g gær (½ pakke)
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Skal du bage boller til morgenmaden i weekenden. Duften af friskbagte boller der breder sig i huset, og familien der samler sig om de nybagte sager, det er altså bare hyggeligt
Boller med spinat og kerner

Boller med spinat og kerner

Jeg har fundet en god grundopskrift på en lidt sundere udgave af brød og hver gang jeg bager dem, bliver det en ny version
Bolle med chokoskum

Bolle med chokoskum

Sådan laver du fastelavnsboller med chokoladeskum. Læg bollerne med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir
Kærligheds Boller

Kærligheds Boller

Kalder jeg disse boller -da jeg altid kun har bagt dem til særlige festlige lejligheder som bryllupsdage, mine egne eller andres og andre kærlige fester
Boller eller ej?

Boller eller ej?

Lige så glade som vi er for lækkert og saftigt fyld, lige så trætte er vi af kedelige burgerboller. Det er stort set lige meget om man spiser ude, bager selv eller køber færdigbagte boller, så er bollen bare burgerens svageste led
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

For to år siden gav min mormor mig et udklip fra Familiejournalen med franske makroner i alle mulige farver med beskeden
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Synes at det Bretonske koncept med pandekager til maden er mere eller mindre genialt. Herhjemme kan man smage det på "La Galette" hvor de har rigtig mange forskellige slags fyld
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

tilsidst kødbollerne i. Steg den til små kødboller (ca 5 cm i diameter). Når jeg savner inspiration. til madlavningen i hverdagen kan jeg rigtig godt lide at kigge på Feminas hjemmeside, hvor Louisa Lorang laver madplaner hver uge
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fik kogebogen "Min italienske drøm" af min mor for et par år siden. Den er lavet af danske Eva Ravnbøl og nu er det ikke fordi jeg har verdens største erfaring med italienske kogebøger, men denne her er uden tvivl den bedste jeg er stødt på
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har lidt lidt af efterveerne af min lidt for grundige oprydning på min macbook og har først nu fået geninstalleret min photoshop
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

En dejlig tærte med sprød tærtebund. Fyldet kan man variere lige så meget man vil. Jeg er dog rigtig glad for kombinationen af det salte bacon og spinaten
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Så blev der alligevel tid til et lille indlæg. Jakob har stadig barsel og vi er kommet ind i en (u)heldig vane med at gå forbi Meyers bageri på Classensgade når vi går tur med barnevognen og det gør vi altså hver dag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

En rigtig klassiker, som jeg laver meget da den holder til to dage og det holder når man har to små børn
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg var havnet i en situation (som nok skyldes en ammehjerne, der overhovedet ikke kan holde styr på hvad jeg har af madvarer og hvad jeg mangler), hvor jeg havde tre poser med løg
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Disse sandwich blev serveret til min afternoon tea sidste weekend. Jeg har altid elsket æggesalat, for mig minder det om da jeg var lille og vi skulle på tur med familien - så fik altid sandwich med hjemmelavet æggesalat og skinkesalat
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg bagte disse kanelsnegle til min mødregruppe i dag. Det var sidste rigtige mødregruppe, da flere af os starter arbejde i næste uge eller ugen efter