Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst. Forårs middagtildissedejlige lune solskinsdage. Læg kyllingebrysternei en bradepande og dryp resten af olien over
Mineenchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt iovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Hvis du bruger friskspinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalatfyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Husk at kylling skal være gennemstegt – ikke noget med rosastegt kyllingebryst. Kyllingi ovn – Når du tilberederdinkyllingiovnen, har du mulighed for at opnå et særdeles velsmagende resultat
Tyndeskiverkyllingebryst. Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehøri det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmes imikroovnen for nemheds skyld før servering)
Der findes en del opskrifter, hvor der anvendes kyllingebryst. Den må meget gerne trække et par timer (men kan også bare smidesiovnenhvis du har travlt)
Suppler gerne tærten med råkost og et par pikantekyllingebryster (hvis den bruges til aften). Mintidligere sambo og jeg blev enige om, at der laves alt for lidt tærte herhjemme - så det måtte der laves om på
Kom soya sauce, peanutbutter og limesaft (evt salt) i en skål og kom nu dinekyllingeinderfileter (eller udskåret kyllingebryst) ud ned i skålen og rør godt rundt - du kan med fordel lade kyllingenliggei denne marinade allerede om morgenen, så den kan trække mere smag
Cordon bleu er et stykke kød viklet rundt om eller fyldt med ost og skinke. Det er selvfølgelig en smagssag, og det står dig jo frit for, om du viludskiftekyllingebrystet med en kalve- eller svineschnitzel eller et andet stykke kød
En af mine foretrukne, lidt fancy’er måder at få kylling på er fyldtekyllingebrysteri baconsvøb. Dissekyllinger er super nemme at lave, og laves de iovnen kræver det minimaltidi køkkenet
Forberedelsestid. Tilberedningstid. Jeg kunne godt have brugt dig her til aften. Ja, dig. For sønnike var åbenbart ikkeligetil andet end fire tomater og to skiver mozzarella tilmiddagsmad
Kyllinge - eller kalkun - gordon bleu, er traditioneltfyldt med skinke og ost. Blend mandler, cornflakes, tomaterne samt krydderiernetil en homogen masse, og top ovenpå dinekyllingebryster