Mariner kyllingefileterne. ) Kyllingefilet. 20 min på at lave det og smed det hele i ovnen i en halv time. Kyllingefilet1 bakke champignon50 g hytteost2 tsk pesto1 stor peberfrugt. Smid det hele på en bageplade og i ovnen på 200 grader i ca. De sidste 5 min stilles ovnen pågrill og 250 grader
Anret de grilledekyllingebrysterpå tallerkenerne sammen med grøntpakkerne, pres saften fra de grillede citroner over kødet og server de bløde hvidløg til
Grillede, fyldte tomater. Spicy kylling med asparges. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Den smagte godt, men blev meget fed fordi den både var friturestegt og fyldt med ost indeni. Jeg fik en pizza med 'honey-roasted ham', lidt ost (eget valg) og champignon og søsteren fik en pastaret med kylling, asparges og fløde