m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. P. a. n. d. e. k. g. r. t. i. l. p. s. o. …. b. J. ,. ø. j. h. v. f. å. u. y. F. c. E. D. T. K. (. 2. ). 7. 5. 3. 1. æ. B. V. 0. -. ½. R. L. 4. S
Nem og hurtig opskrift, hvor mannemt kan tilføje det fyldman har lyst til. Jeg bruger ofte pandekagen tilaftensmad – men den er også super lækker i madkassen dagen efter
Fyld / Topping. Efter flere dages hungren efter gode gammeldagspandekager, måtte jeg i dag bukke under for min preggo-cravings og lave en ordentlig omgang traditionelle pandekagermed hele svineriet til
Topping/fyld. Pandekagerne er desuden perfekte til det helt store brunchbord. Bland de piskede æggehvider med dejen og vend det forsigtigt sammentil dejen er ensartet
Også bønnefyldet kan tilberedes i god tid eller dagen før. Det er lidt af en tilsnigelse at kalde disse pandekager for mexikanske, for faktisk er de mere indiske
Serveres varmemed det valgte fyld. Fyld efter eget valg. Pandekagerne bages på en pande i stegemargarine ved middelhøjvarmetil de er gyldne på pegge sider
Der er en masse historie omkring den her dato, der hænger sammenmed den kristne faste, men i dag er den for de fleste blevet til en hyggelig tradition, der mere handler om at spise pandekager af lyst end af nødvendighed (da mange kristne i dag ikke faster og derfor ikke skal have brugt de madvarer, der ikke holder fasten igennem)