Fyld til hjemmelavede forårsruller opskrifter

Forårsruller

Forårsruller

Er der ”fyldtil overs, kan du sagtens spise det tilforårsrullerne, og ellers kan du servere med kogte ris og/eller en salat
Kylling- og grøntsagsfyldte forårsruller

Kylling- og grøntsagsfyldte forårsruller

Man kan fylde sine forårsruller, med lige præcis man har lyst til, og det er faktisk en god måde, at få brugt sine rester af grøntsager i køleskabet på
Tacos

Tacos

En tortilla der er foldet på midten og friteret, så den er blevet hård og kan fyldes med alskens lækkerier
Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller

Filodejen klippes i passende firkanter, og foldes med fyld i, lige som vist bag på pakken. Kød svitses, grønsagerne tilsættes og der svitses videre
Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller

Selve forårsrulledejen var allerede lavet af Aarstiderne, men fyldte var helt op til køkkenholdet. Opskrift på fyld
Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller

Dyp et stykke rispapir i vandet, læg det på det fugtige viskestykke, og kom fyld på mellem midten og toppen
Vegetariske forårsruller med tofu

Vegetariske forårsruller med tofu

Sprøde, friske og smagfulde forårsruller med lige præcis det du ønsker at fylde dem med. I disse har jeg lavet fyld af tofu, hvidkål, gulerødder, skarlotteløg, hvidløg, tofu og grønne ærter
forårsruller og fejring

forårsruller og fejring

Det er en god ide at pakke dem så tæt tilfyldet som muligt, ellers lækker de, når de kommer på panden
Grøntsager i rispapir/forårsruller

Grøntsager i rispapir/forårsruller

Fyldet er nemlig svøbt i rispapir – kinesisk tror jeg, og meget meget sundt og lækkert. Ergo, må det altså være tid til en udvidelse og en udforskning i mit forhold tilforårsruller

Hjemmelavede forårsruller

Lav så fyldet, så du er klar til at folde rullerne bagefter. Jeg er egentlig ikke den store fan at de stereotype friturestegte købe-forårsruller, hvor al fyldet har den samme brune farve…

Hjemmelavede forårsruller af filodej

Læg en smule fyld i den ene ende på midten. Så brug rester af tilberedt kød til disse lækre forårsruller, og tøm så grøntsagsskuffen for, hvad den må gemme på af rester – rå eller tilberedte

Tag madkurven på armen

Andet steds her på sitet er der en opskrift på pirogger med fars og porre, Hvor gør vi opmærksom på, at de kan fyldes med meget andet lækkert fyld