Kom nu havregryn, de mosede kartofler og fuldkornsspeltmelet i og bland godt. Bollerne er perfekte som sandwichbrød, da de har en lækker luftighed og en skøn blød krumme
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. 200-250 g grovmel (eksempel fuldkornsspeltmel/grahamsmel/rugmel)
Jeg har overraskende nok, ikke gjort mig så meget i at bage med speltmel (endnu ) – dog har jeg læst mig frem til, at fuldkornsspeltmel er optimalt til koldhævning, da det resulterer i mere smag til brødet
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. 200-250 g grovmel (eksempel fuldkornsspeltmel/grahamsmel/rugmel). 200-250 g grovmel (eksempel fuldkornsspeltmel/grahamsmel/rugmel)
*eksempelvis fuldkornsspeltmel, fuldkornshvedemel eller fuldkornsdurummel. Du kan med fordel tilsætte lidt gurkemeje til eksempelvis ris, grøntsagsretter eller brød
1dl fuldkornsspeltmel. 1dl fuldkornsspeltmel. Hermed en opskrift på nogle lækre, knasende speltkiks som er super nemme og hurtige at bage - og desuden uden mælk
Opløs gæren i vandet og rør dernæst salt, ahornsirup, kerner og fuldkornsspeltmel deri. Jeg er derfor lykkelig for, at jeg nu igen kan bage brød, hvilket også er med til at gøre min hverdag meget lettere
Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød. ), der blev lavet knækbrød af kerner, desuden blev der lavet dette Foccacia-brød med havsalt og timian (mmh