For mig var det noget vand, gær, salt og mel klasket sammen, og tju bang, så var der et brød. Og i den forstand er det vel også rigtigt, men det hele PROCESSEN i hvordan du laver et lækkert brød, som gør dig til en god bager, og har gjort mig nysgerrig til at blive bager
Eksperimentet gik ud på, at jeg ville bage et brød, der var mindst ligeså godt, som de allerbedste man kan købe hos en kvalitetsbager ala Le Gâteau i Silkeborg
Servere med groft brød. 250g torsk uden skind og ben 1 lille løg 1 æg 1 tsk salt Peber 2-3 spsk fuldkornsmel Lidt frisk basilikum Kom det hele i en foodprocesser og rør kun lige til det hænger sammen. 2-3 spsk fuldkornsmel
• 250g spelt/fuldkornsmel. 1. Start med at lave en tyk havregrød ud af havregrynene og de 2 dl vand. Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen med havregrøden
Rør godt sammet og tilsæt herefter dit fuldkornsmel og rør dejen godt sammen. I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Kom vand, gær, salt, fuldkornsmel, speltmel og hvedemel i en røreskål og kør i ca. Durummel har en evne til ikke at gøre brødet tørt, men gør det nemmere at arbejde med den hævede dej
Pisk et æg og pensel brødet med det. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel. 250 g fuldkornsmel
Mit ønske var at lave nogle burgerboller, som skulle være med et forholdsvis stort indhold af fuldkornsmel, og som samtidig havde en blød og let krumme