Fuldkornsmel brød opskrifter

Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

For mig var det noget vand, gær, salt og mel klasket sammen, og tju bang, så var der et brød. Og i den forstand er det vel også rigtigt, men det hele PROCESSEN i hvordan du laver et lækkert brød, som gør dig til en god bager, og har gjort mig nysgerrig til at blive bager

Hvidt brød med god samvittighed

Men ja, de smager super dejligt, og man kan sagtens smage, at der er brugt en fuldkornsmel, hvilket giver brødet en lækker struktur og en dybere smag
Verdens bedste økologiske brød

Verdens bedste økologiske brød

Eksperimentet gik ud på, at jeg ville bage et brød, der var mindst ligeså godt, som de allerbedste man kan købe hos en kvalitetsbager ala Le Gâteau i Silkeborg
Nanettes spicy november brød

Nanettes spicy november brød

3-4 dl Kamut fuldkornsmel. Lad brødene hæve overdækket af et rent viskestykke i 45 minutter. 3-4 dl Kamut fuldkornsmel
Pizzadej

Pizzadej

Sørg for at komme lidt fuldkornsmel i dejen. Pizzadej – Står der nem mad på menuen, så kunne retten godt være pizza
Lækre bløde fuldkornsboller

Lækre bløde fuldkornsboller

Rør godt sammet og tilsæt herefter dit fuldkornsmel og rør dejen godt sammen. I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Fuldkornsboller

Fuldkornsboller

Kom vand, gær, salt, fuldkornsmel, speltmel og hvedemel i en røreskål og kør i ca. Durummel har en evne til ikke at gøre brødet tørt, men gør det nemmere at arbejde med den hævede dej
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

fuldkornsmel. 1. solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Man lærer at lave flere forskellige slags brød. brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed
Emmas grove sandwichs boller❤️ ( 10 stk)

Emmas grove sandwichs boller❤️ ( 10 stk)

Pisk et æg og pensel brødet med det. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel. 250 g fuldkornsmel
Luftige grove burgerboller

Luftige grove burgerboller

Mit ønske var at lave nogle burgerboller, som skulle være med et forholdsvis stort indhold af fuldkornsmel, og som samtidig havde en blød og let krumme