En af bøgerne er Det Gode Brød, Opskrifter fra Tartine Bakery af Chad Robertson. However, Chad Robertsons brød skulle være noget af det bedste i verden
Frem for at rende og købe brød hver og hver anden dag, er jeg blevet stor fan af at bage mit eget. Der er bare noget svært tilfredsstillende over at bikse nogle ganske få ingredienser sammen, smide det i en varm ovn, og inden for kort tid kunne nyde helt friskbagt brød
200 g grahamsmel (fuldkornshvedemel). 200 g grahamsmel (fuldkornshvedemel). Bløde og saftige gulerodsboller, der er nemme at lave og ikke skal æltes – hvis det lyder godt, så prøv disse boller
5 dl ølands fuldkornshvedemel. I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Kom olie i blandingen og rør fuldkornshvedemel i. Opskriften er nem, og med den er det hurtigt at bikse frisk morgenbrød sammen om morgenen, da dejen er koldhævet og derfor lavet i forvejen
Da vi jo som bekendt kommer fra Bornholm så mente jeg det nemmeste var at bage mit berømte chilibrød (det blev efterspurgt fra alle deltagere), så det skulle med
*Almindelig fuldkornshvedemel kan også bruges. Luksus boller, perfekte til morgenmaden. Selvom de er helt fri for mælk og æg, så kan du sagtens bage disse boller dagen i forvejen
Dette madbrød er super nemt at lave og passer godt til stort set alle retter. Det er et brød alle omkring bordet kan bryde et stykke af og nyde til sit måltid