Det er ikke meget der er så forfriskende som en gang frugtsalat. Da jeg var barn, fik vi det kun når der var gæster til frokost – påskefrokost, fødselsdage eller lignende – og vi fik det som supplement til osten der blev serveret som den sidste anretning af frokosten
Jeg fandt denne opskrift i et madlavningsblad, og jeg var først lidt skeptisk over, at man kombinerer kaffe og frugt, men jeg tænkte også, at det måtte prøves
Kom kokosmel, sukker og kardemomme i en kold pande. Skru op til kraftig varme og rist blandingen under omrøring i 3-4 minutter til kokosmelet bliver lysebrunt – I skal være over det, for det går lige pludselig stærkt
Du kan spare kalorier ved at droppe hasselnødderne. Skær eventuelt også ned på myslien. Det rykker ikke ved selve portionsstørrelsen, og du får stadig gavn af frugtens mange antioxidanter
Sukkerfri råcreme – til frugtsalat. Råcreme er noget af det mest lækre til en frugtsalat. Den fede creme går hånd i hånd med det friske, søde og syrlige fra frugter og bær
Den variation er godt til frugtsalater, trifli, lagkager, som fyld i vandbakkelser osv. Noter. Hvis du ikke er så vant til at lave cremer selv, men blot køber et brev med pulver i et supermarked, så er det kagecreme du får ud af de breve