I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Endelig – velfortjent weekend , og en fredagskage skal der til
Jeg har et par gange før lavet cupcakes med tofarvet frosting, men tænkte at jeg lige ville prøve at vise/forklare hvordan man gør, til de af jer der ikke ved det
Mange af dem man finder på engelske sider, bruger cream of tartar, men det lykkedes mig endelig, at finde en uden, der så ud til, at give det ønskede resultat
Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Pisk smeltet smør (lunken), æg og vanille og tilsæt de varme ingredienser skiftevis med kaffen. Jeg har set et fantastisk billede af det på nettet (se længere nede) og tænkte at det så bare så dejligt ud, men da jeg så skulle lave dem, så drillede ALTING bare, så det blev lidt min egen version i stedet for den som jeg havde set, men nu får I hele opskriftscirkusset, så kan I selv finde ud af hvad det skal være
Finally add the flour and whisk until the mixture is completely smooth and uniform in texture. Let the cupcakes cool completely before you decorate them with frosting
Put the flour, sugar, baking powder, salt and butter in a freestanding electric mixer with a paddle attachment (or use a handheld electric whisk) and beat on slow speed until you get a sandy consistency and everything is combined
I recently bought a yummy natural raspberry extract, and decided to use it for a raspberry frosting. And I hadn’t baked cupcakes in a while, so I decided to make chocolate cupcakes … Continue reading →
Eksperimenter i øvrigt gerne selv med, om du vil tilsætte hvid chokolade i cupcake-dejen eller holde dig til den klassiske smag, uden den søde chokolade
Tilsæt mælk lidt af gangen ( brug ikke mere end der står, så bliver frostingen for tynd). Tryk frostingen ned i spidsen af posen og begynd at ‘glasere’ cupcakesne fra yderkanten og rundt ind mod midten