Smag dig frem, smager godt inden det fryses, så smager det også godt når massen er frosset til is. Og det helt uden brug af en ismaskine og omrøring under frysningen
Det er fire måneder siden, de blev lavet og frosset, men smager stadig helt fint. Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Det er helt perfekt, og kagen bliver på ingen måde dårligere af at blive frosset. I går tog jeg hul på hele to fridage, da jeg jo skal arbejde i weekenden, så man kan jo sige at jeg nu holder weekend
Jeg har frosset en. Doo it - just doo it. I TV - Qanooroq - den grønlandske TV Avis. -. KNR - Kalaallit Nunaata Radioa - Grønlands Radio og TV var nede i min butik
120 g spinat – blancheret (frosset eller frisk – frisk salat fylder meget – man kan blive overrasket over hvor meget man skal bruge). Velbekomme 120 g spinat – blancheret (frosset eller frisk – frisk salat fylder meget – man kan blive overrasket over hvor meget man skal bruge)
Enkelt og let tilbehør, og så var der også en rest frosset hvidløgs/persille-smør i fryseren. I går var en dejlig dag at have fri fra arbejde, specielt da vejret jo simpelthen var helt i top
Jeg har dog ikke opgivet den anden tærte, for selvom den blev grim, og lagene flød sammen, smagte den simpelthen så himmelsk, at vi har skåret den ud i mindre portioner og frosset den ned, så der er lækker kage i fryseren til Christian
Vores har kun en kapacitet til at lave 5 æg af gangen, og den resterende chokolade blev frosset ned i en frysetæt beholder. Når den er frosset ned i endnu 4-8 timer, kan du nu smelte noget chokolade. Vores har kun en kapacitet til at lave 5 æg af gangen, og den resterende chokolade blev frosset ned i en frysetæt beholder
Er præcise ligesom en smoothie, blændtet godt og frosset i ispinde-form (big suprise). Det skønne ved at lave sine egne is, er at man selv bestemmer hvad der skal i
100-150 g rå okse- eller kalvefilet skåret i papirstynde skiver - fås hos din slagter, skal have frosset. 100-150 g rå okse- eller kalvefilet skåret i papirstynde skiver - fås hos din slagter, skal have frosset