50 g fromagefrais el. Fedtfattig tærtedej (form ca. 28 diameter). Ingredienser. 100 g. grahamsmel (havregryn, speltmel, durummel eller hvad man har på hylden)
Hønsesalat med fromagefrais. Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom
3 spsk fromagefrais. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromagefrais, citronsaft, salt og peber. 3 spsk fromagefrais
fromage/cremefrais). Smag godt til så du får den rigtige smag frem i din dressing, denne laves med Thousand Island, fromagefrais og citronsaft (måske noget sur/sød chilisauce for at få lidt synergi til den asiatiske ret)
Riv gulerødderne fint og rør dem i dejen sammen med fromagefrais. OpskriftTil 10 stk2 æg (xl)90 g brunfarin100 g mel1 tsk bagepulver150 g revet gulerod60 g fromagefrais 0,2%1/3 vaniljestang1 tsk vaniljeekstrakt1/2 tsk kanel (kan undlades)Appelsinskal af en halvPisk æg og brun farin godt sammen til det er skummende, tilføj mel og bagepulver