Friturestege opskrifter

Crispy cheese rolls

Crispy cheese rolls

Ungerne stod for tilberedningen, og jeg stod for at friturestege dem. Ja jeg ved ikke rigtig hvad man ellers kan kalde dem
Falafler …. på snydemåden

Falafler …. på snydemåden

Hvis man har en friture eller en høj pande der kan fyldes godt med olie, kan man med fordel friturestege falaflerne – Det gør at man kan lave dem helt runde

Falafler

 Varm så olien op i en dyb pande, der må gerne stå 2-3 cm olie op - hvis du ikke ligefrem vil kaste dig ud i at friturestege, som Ann-Christine gør
Falafler på dansk

Falafler på dansk

Mine falafler ligner frikadeller, det er fordi jeg har stegt dem på en pande, i en blanding af smør og rapsolie, i stedet for at friturestege dem
SpringRolls lavet med toastbrød.

SpringRolls lavet med toastbrød.

Lad kødfyldet køle af, imens du forbereder dine toastbrød og sætter en pande over med neutralolie i bunden - der skal være et par cm, så man kan friturestege rullerne
Højrøvet hotdog

Højrøvet hotdog

Lad dem friturestege i ca. En temmelig højrøvet hotdog til en hverdagsaften. Antal personer. 2 (meget sultne) personer – ellers vil jeg mene, at der er nok til 3 personer
Forårsruller

Forårsruller

Når man så har en fin stak som her, kan man friturestege dem. Hjemmelavede forårsruller - denne gang med dej af hvedemel
Torsdagsindlæg: Fish’n’Chips

Torsdagsindlæg: Fish’n’Chips

) Jeg har valgt, at gøre den lidt sundere, og bage chips’ne i stedet for at friturestege dem. Dette indlæg er torsdagsindlægget, som fremover vil handle om, hvilken ret mine elever i hjemkundskab skal lave i den pågældende uge
Falafler

Falafler

Varm så olien op i en dyb pande, der må gerne stå 2-3 cm olie op - hvis du ikke ligefrem vil kaste dig ud i at friturestege, som Ann-Christine gør
Forårsruller uden friturestegning

Forårsruller uden friturestegning

Da jeg forsøger at spise sundt, fandt jeg det ikke helt på sin plads at friturestege, som opskriften ellers lyder på

Dobbeltstegte Hjemmelavede Pommes Frites

skorpe og kartoffel og det får man ved at vende sine kartofler i en blanding af mel, paprika og salt og derefter friturestege dem, hvorefter man atter vender dem i blandingen af mel, paprika og salt, inden man frituresteger dem en gang mere