Tilsæt eventuelt en masse friskekrydderurter, hvis de forefindesidit hjem. Ja, kødsovsi den traditionelle danske udgave er bestemt ikke noget som rammer vores spisebord ofte, for ikke at sigealdrig
- Skru op for krydderier og krydderurter og balancer smagen mellem sur, sød, stærk, bitter. - Reserver en skuffe i fryseren til små bøtter med revet ost, pålægsrester, rester af kødsovs og grønt til genbrug, så har du fyld til en restepizza
Den oprindeligeopskrift har ikkekrydderurteri, men det syntes jeg er godt til. Spaghetti Bolognese eller Spaghetti med Kødsovs som den danske variant kaldes, kan laves på mange forskellige måder, men jeg er mest tilhænger af denne her helt klassiske, som læner sig af den oprindelige ragu alla bolognese
Peberfrugter, babymajs, ærter, oliven, chili, krydderurter… Nu har den grønne hær vundet slaget om bolognesen og magten over territoriet er fuldt overtaget