Inden servering vendes den friske persille i retten, men en lille smule gemmes til drys. Han spiser stort set kun morgenmad, og ikke engang aftens pasta fristede ham
Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater / Aubergine-lasagne med tomat og bøffelmozzarella / Græsk inspireret kartoffelsalat med peberfrugt, feta og oliven / Friskpasta med hjemmelavet, soltørrede tomatpesto
200g frikadeller+frisk hvidkålssalat (se opskriften her)+½ stk rugbrød = 455 kcal. 125g kalvehakkebøf (3-7%) + 200g bagte rødbeder+friskrevet peberrod+lille krølsalat. 125g svinemørbrad + 200g fine grønnebønner (let dampede i ca 2-4 min)+1tsk. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. kyllingetern + ½ skive af mit høj protein rugbrød = 464 kcal. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). 300 g af min Spicy kyllingesalat med grønnebønner= 321 kcal (Se den her). Low carb kyllingetærte med porrer og brune champignoner = 200 g - ca 365 kcal (her). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). 125g kalvehakkebøf (3-7%) + 200g bagte rødbeder+friskrevet peberrod+lille krølsalat. 125g svinemørbrad + 200g fine grønnebønner (let dampede i ca 2-4 min)+1tsk. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med
kogt eller stegt kylling, pesto, peberfrugt, løg, frisk spinat. Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønnebønner, tomater, oliven, feta og basilikum
en frisk salat a la denne spidskålssalat. Tænker at prøve at lave pasta carbonara,. (Træner/Carb dag- erstat evt rodfrugter med grønnebønner eller squash for lower carb)
frugtsalat (frisk). Hvis du føler for det, er du velkommen til, ved nogle måltider/nogle dage, at indtage en større mængde af de proteinholdige fødevarer (mere kød, fisk, kylling og bønner), og samtidig spise færre kulhydrater (ris, pasta, brød, kartofler)
friskegrønnebønner. Efterfølgende har vi fået mere mod på at bruge grønne linser i madlavningen, da de jo er et sundt alternativ til ris og pasta, og sat sammen med de rigtige ingredienser, er de faktisk også et rigtigt godt alternativ
Dertil friskfuldkornspastapasta med hjemmelavet pesto, tomatsalat og bønnesalat. Måltidet i sin enkelthed bestod af kylling, der var sprækket op og fyldt med hytteost og frisk timian og pakket ind i bacon, hvorefter det var blevet sat i ovnen til kyllingen var mør