nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Frisk høvlet parmesan. hæld de forkogte cannelline bønner fra dåserne i en sigte og skyld efter med koldt vand, lad dem dryppe af og hæld dem i skålen sammen med de grønne bønner og edamame bønnerne
Jeg har brugt friske bønner til dennne, men man kan også sagtens bruge bønner fra frost. Den er perfekt til de dage, hvor der skal grønt på bordet, men hvor det godt må gå lidt hurtigt
Jeg har brugt friske bønner til denne, men man kan også sagtens bruge bønner fra frost. Den er perfekt til de dage, hvor der skal grønt på bordet, men hvor det godt må gå lidt hurtigt
med lidt friske cherrytomater, cashewnødder eller blandede salatfrø m. grønne bønner (fra frost). Efter en hurtig Google søgning, blev jeg hurtigt enig med mig selv om, at der skulle andet end bønnesalat til vores fisk, så jeg hev panden og semamfrøene frem, og prøvede mig ellers frem
Måske lige med undtagelse af lasagnepladerne, som vi køber friske eller tørrede. spidskålsalat, bønnesalat, tomatsalat eller blot en ganske almindelig grøn salat med hvad der er at byde på i køleskabet – tomater, fetaost, champignoner eller lignende
Læg bønnerne i fad og hæld skiftevis den blandede olie og frisk parmesan ud over…. LakserouladeGrøntsagsfladbrød – jeg brugte dog lidt mere squash og lidt mere HUSK
friskkværnet peber. Var blevet voldsomt inspireret af kantinen på mit arbejde som ofte disker op med lækre bønnesalater og røg straks på google da jeg kom hjem for at se hvad jeg skulle kaste mig over
De får så til gengæld lidt ny vitalitet tilført af friskegrønne ærteskud. Jeg bliver altid tiltrukket af den gul-grønne kulør, som hører til blandt mine yndlingsfarver