Stedet er meget ‘down to earth’ og her kan du få hummus på mange forskellige måder. Le Pain QutidienOveralt i New York (Se en oversigt over deres beligenhedpå deres hjemmeside)Denne belgiske café er en af mine absolut favoritsteder her i NYC, og helt klart det sted vi har været allerflest gange
Den kan steges til frikadeller, og den kan fyldes på forskellige måder med mange slags fyld. Den indiske tempel”musikant” nyder livet under blomsterfloret på spisebordet, og sommerfuglene tager for sig i roserne og sommerfuglebuskeneudendørs
Blandt opskrifterne kan du finde hovedretter som porcherede æg i tomatsovs, yoghurtsuppe, oksetværreb med hvide bønner, krydderurtesalat og forskellige slags köfte (frikadeller)
På samme fad ligger også frikadellerne, som du kan finde opskriftenpå længere nede i indlægget. Frikadellerne kan fint laves i god tid og fryses ned til dagen for julefrokosten
Det er jo blevet ennytrend, at bruge kakler/fliser på andet end gulv og vægge. I dag har jeg anrettet min morgenmadpå dem, hvilket jeg mener,eren fin og hyggelig måde, at anvende dem på,og som et alternativ til entallerken, eller et fad
Bearnaise sovsen kan også bruges til frikadeller, karbonader. Vi kan godt lide at få grønsager pådennemåde, måske fordi at børnene spiser flere grønsager, men da vi ikke lægger skjul på hvordan det er lavet, mener jeg ikke vi snydernogen ved at lave sovsen sådan
Pådenmåde hænger de ikke fast og kan bevare den runde form. Siden har jeg forsøgt mig med en del forskellige opskrifter påfiskefrikadellerne, og denne her er absolut en af de bedste, jeg har lavet
Den bedste måde at få ny inspiration på, er ved at åbne køleskabet og tænke innovativt. Det er efterhånden ved at være en smule ensformigt at koge grøntsager i kokosmælk og få fisk med nødder og pesto på, næsten hver aften
Æble/rødbede salaten var også virkelig god – jeg spiste den til frokost på uni sammen med en god ven, der sad og spiste en kæmpestor frikadelle og et stykke tærte… pludselig fik jeg en uimodståelig trang til frikadeller… jeg stod dog imod, men er helt sikker på at den sprøde æble/rødbede salat vil være virkelig god som tilbehør til en frikadelle
– som jo btw påigenmåde er sværere/mere besværligt at lave endfrikadeller. I min egen lille lejr er det de tre flotte, unge menneskerpå billedet ovenfor, der har valgt at udfordre sig selv (ham den grønne deltager ikke, han er vist overbevist), og det resulterer indtil videre i øget overskud, ny inspiration, et vægttab og masser af madglæde, men også i nye udfordringer, der skal overvindes