Vi sov alle sammen længe, efter den lange køretur i går, så det blev til en sen morgenmad og til Esthers store begejstring, leg med alt det savnede legetøj
herefter overtog noget af det mere erfarne personale og tingene gik noget lettere, men på en restaurant der leverer mad på så højt niveau, et prisleje hvor man godt kan forvente et temmelig højt niveau af personalet hele vejen og et kundeklientel som er vant til at komme på finere restauranter
men det er jo maden, det handler om, ikke mindst pizza og pasta. Jeg tænker, om det er turisterne, der har ødelagt italienernes stolthed ved og glæde over at servere et pragtfuldt måltid mad
Jeg har derfor brugt nok krafter, så det var nødvendigt med en hurtig og nem aftensmad. Lækker aftensmad, som så mange gange før og laks og pasta bliver man bare aldrig træt af - i hvert fald ikke herhjemme
I aften står den på resterne fra fredag aften. 2 dl madlavningsfløde. 2 dl madlavningsfløde. Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej
Vi havde fået ris fredag aften, så jeg syntes altså ikke det skulle være ris to dage i streg. Koteletter i fad er ikke noget jeg har spist meget af i mit liv, da det sådan set vist aldrig er blevet serveret i mit barndomshjem
I aften tager jeg hul på endnu 4 nattevagter, og fra fredag har jeg så en uges ferie, som bl. Kært barn har mange navne, men i min optik hedder de altså trøfler og det skyldes måske, at jeg er bosat i det jyske
FREDAG AFTEN - det har jeg nydt i selskab med min søde mor. Vi gik forbi en kinesisk restaurant i dag, og da vi duftede til den lækre mad, blev vi enige om at vi selv ville lave nogle lækre og SUNDE forårsruller
Fredag (low carb dag). Så er der endnu en sprød madplan klar til ugen. Spekulere lidt på, om jeg skulle droppe madplanen i denne uge - forestiller mig, at mange har vinterferie
Efter et par dage med stilhed på bloggen, blev der tid til et hurtigt indlæg om fredagensaftensmad. Jeg havde taget en pakke lækre Bornholmske ristepølser op fra fryseren, de var en af de sidste pakker fra Kødkassen fra Årstiderne
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
God fredag. Mad mod kulde, mad mod vampyrer, som jo siges at afsky hvidløg. Fornyelse i tilbehøret igen – skiver af sød kartoffel stegt i ovn og krydret med frisk chili og hvidløg