Denne opskrift er til ca. Denne version laver jeg så let som muligt og med kartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men med kartofler, så kan der ikke længere være tvivl
Pommes Anna – De ægte franskekartofler. Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Fordel salat på et stort fad hvis salaten skal serveres som tilbehør, sammen med rødløg i skiver, dampede bønner, halve kartofler, asparges, brød i tern, baconstykker og oliven
Pommes Anna er en klassisk, fransk ret af noget så simpelt som kartofler. Pommes Anna – opskrift. I bund og grund er det blot lagdelte kartofler dampet i en anselig mængde smør – og det SKAL være smør ikke noget med olie, margarine eller blandingsprodukter
Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) og så sovsen med de små, grønne peberkorn i
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franskekartofler, brun sovs og lun rødkål
Kalvefrikasséen serveres med kogte kartofler og syltede rødbeder. Kalvefrikassé – opskrift. Her får du opskriften på min kalveragout, som er så lækker, at jeg tør byde svigermor på den
Lidt franskekartofler (ca. Kom derefter det hvide af porren skåret i mindre stykker og skrællet kartofler skåret i tern ned i gryden, og svits også disse af uden de tager farve
Skræl og skær kartoflerne i store stave ca. og derefter tages kartoflerne af og vandet hældes fra (hæld lidt af kogevandet over i en skål), lad kartoflerne dampe af i en sigte
Skræl kartoflerne, og riv dem på den grove side af rivejernet. Karbonader – opskrift. For det meste får vi kogte kartofler, bearnaisesauce og dampede sukker- eller slikærter til