Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
J. e. g. h. a. r. f. ø. o. t. l. ,. b. d. n. i. k. m. s. æ. D. v. I. K. E. j. L. u. p. c. 1. -. å. 2. 3. 0. B. T. 4. (. ). /. 6. H. F. N. y. ½. 7. M. ". ) g
Fiber er det nye sort. Jo mere fiber du kan få i dit fiberfranskbrød, jo bedre. Jeg har ikke forstået, hvorfor flere pizzarier, bagere og grillbarer ikke har fået øjnene op for, at de skal bage deres brød med fiber
Som jeg tidligere har skrevet gør vi gerne lidt ekstra ud af morgenmaden herhjemme og hver weekend plejer vi derfor også at bage noget brød til morgenbordet
Kan man ikke nærmest dufte disse nybagte brød gennem skærmen. Skal du forkæle din familie eller venner med en omgang nybagte franskbrød på denne skønne søndag
Kog hvedekernerne 4-5 minutter i 3-4 dl. vand. Afkøl hvedekernerne og hæld det vand fra der hænger ved. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt salt og akaciehonning
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
- er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet