Opskrift på franskbrød. olie. 1 dl olie. - er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Form farsen som et franskbrød, og læg det i et ovnfast fad penslet med lidt olie. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Den giver et stort og luftigt franskbrødmed knasende sprød skorpe og luftigt krumme. 1/2 dl olie. Hæld havregrøden over i en skål og tilsæt A38, salt og olie og lad det afkøle til 37 grader. Giv brødet et par rids og pensel dejen med A38 og drys med mel. 1/2 dl olie
Skær kødet i heeeelt tynde skiver, og lykken er gjort på et stykke franskbrødmed rævesauce. Herefter tilsættes olie i en tynd stråle under konstant piskning til den ønskede konsistens er opnået, hvorefter der smages til med salt og den friske dild gør saucen selskab
Spises med flutes eller franskbrød. Drysses med salt og peber og dryppes med citronsaft. Olien varmes og heri svitses løgringe og knust hvidløg, Hakket persille og flåede halverede tomater tilsættes
Imens de andre nød rejer på franskbrød, havde jeg biksbakset nogle sunde, veganske retter sammen - og alle var vist glade for det, for rub og stub blev spist op
toast- eller franskbrød½ spsk. Varm olien ved medium varme, tilsæt tomater, løg- og hvidløgspulver, tomatpuré samt salt og peber, og lad det hele koge et par minutter
Kan også bruges til en brunch, men så medfranskbrød eller lign. olivenolie. Sommeren er kommet til Danmark og hvad er bedre end at nyde det med en god gang fisk
Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Klassisk pariserbøf med det hele. Smelt lidt smør og olie på en pande, og steg bøfferne på kødsiden. Jeg synes en pariserbøf er ekstra god med lidt af det gode tilbehør i bøfferne