Hjemmelavet franskbrødmed den lækreste sprøde skorpe og så endda på en sundere måde. Der er da ikke noget mere hyggeligt end at sidde om bordet søndag morgen, med det helt store og lækre morgenbord
J. e. g. h. a. r. f. ø. o. t. l. ,. b. d. n. i. k. m. s. æ. D. v. I. K. E. j. L. u. p. c. 1. -. å. 2. 3. 0. B. T. 4. (. ). /. 6. H. F. N. y. ½. 7. M. ". ) g
et franskbrød for at være helt præcist. 1 gram gær - på størrelsen med en ært. Dæk skålen til med film/plasticpose og stil den ved stuetemperatur 12-16 timer. Herefter lægges dejen i bageformen med samlingen nedad og hæver yderligere 1 ½ time. -) 1 gram gær - på størrelsen med en ært
Dette er en opskrift på fiberfranskbrød, som jeg har forsøgt mig frem med – og de første mange gange blev det ikke særlig vellykket, men i stedet tørt og meget tungt
Skal du forkæle din familie eller venner med en omgang nybagte franskbrød på denne skønne søndag. – Meget gerne i maskine, hvis du har sådan en, ellers må du i gang med de store overarme
Opskrift på franskbrød. - er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
De tørre franskbrødsskiver kom også en tur i minihakkeren og blev helt fint hakket. Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon