Fransk mad kylling opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Cordon bleu

Cordon bleu

Cordon bleu betyder ”bånd blåt” – altså ”blåt bånd” – på fransk. om mad af særlig høj standard. Kyllinge cordon bleu – opskrift
Ko au Vin

Ko au Vin

Den klassiske, franskekyllingeret. Nem mad til en mandag. Lørdagens langsomme simreret var nemlig lavet med stort set de samme ingredienser som coq au vin – bare med oksebov i stedet for kylling
Ratatouille med urter på frisk pasta

Ratatouille med urter på frisk pasta

Ratatouille er en klassisk fransk ret, som består af grøntsager. En af de geniale ting ved ratatouille er, at retten egner sig til at masseproducere og gemme i fryseren til dage, hvor man måske ikke lige har tid eller overskud til at lave mad
6 retter med procenter i

6 retter med procenter i

Coq au vin er fransk og betyder hane med vin. Hvis du varmer din mad, er der reelt set ingen alkoholprocent i den, selvom du marinerer den i rødvin, koger den i øl eller flamberer den i cognac

Guide til Budapest ♡

★ Den første morgen i Budapest faldt vi over den hyggelige lille franske cafe À Table. Det er simpelthen en så dejlig by med masser af ting at se på og ikke mindst virkelig lækker mad
MIT AMSTERDAM // HER SKAL DU SPISE

MIT AMSTERDAM // HER SKAL DU SPISE

Restauranten er lidt en blanding mellem hollandsk og fransk og virkelig lækkert til de små penge. Her kan man både få klassiske variationer med bare creme cheese, men man kan også begive sig ud i mere spændende bagels med blandt andet røget kylling, japansk inspireret laks eller en morgenmadsversion med blandt andet banan og ahornsirup
Kyllingesalat med bønner og hvidløgsdressing

Kyllingesalat med bønner og hvidløgsdressing

sød fransk sneppe. Kyllingesalaten er perfekt til de dage, hvor maden skal tilbedes hurtigt. Hvis jeg laver den til aftensmad, gemmer jeg ofte en rest til frokost eller til madpakken
Kyllingesuppe mod forkøelse

Kyllingesuppe mod forkøelse

Der blev det fortalt, at den franske konge, dengang anbefalede alle i frankrig, at spise denne ret en gang, hver måned for at holde sig raske og sunde
Kaninragout

Kaninragout

Opskriften er fra det italienske/franske køkken. Smag til mad salt og peber. Det er sku da utroligt, at kanin ikke er repræsenteret på lige fod med kylling i de danske supermarkeder

En weekend i Paris

Jeg glemte, med vilje, alt om kalorieregnskab og hyggede mig bare med god franskmad. ) men nu er jeg hjemme i det kolde Danmark igen, og hverdagen er tilbage - så min morgenmad bestod af lidt æg og en kop pukka pure te

Kogebogen over dem alle

Julia Child var en pioner inden for franskmadlavning. Hun formåede gennem "Mastering the art of French Cooking", at formidle det franske køkken til det intetanende amerikanske marked
Høns i asparges

Høns i asparges

Tarteletter er en fransk opfindelse og betyder i virkeligheden "lille tærte" - men serveres typisk ikke med den danske klassisker høns i asparges men derimod med frugter og lignende og anvendes som dessert

Boeuf bourguignon opskrift

Coq au vin opskriftCoq au vin opskrift – kylling i vin er en national fransk ret Opskrift på “Coq au vin”