Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret. Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes
Når jeg laver disse vafler som en forret eller et lille måltid sammen med laks, kan jeg bedst lide at bruge fransk estragon (frisk eller tørret) eller også spinat
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Chevre Chaud er en fransk bistro-klassiker, som sagtens kan laves derhjemme. Retten fungerer rigtig godt som en let hovedret, men er også god som en forret til flere
Lidt franske kartofler (ca. Dette var vores såkaldte forret. I det overskydende bacon fedt på panden kommes de franske kartofler hurtigt i og suger lidt af baconsmagen
Croutoner lyder faktisk lidt bedre en ristede brødterninger, så her i opskriften har jeg valgt bruge navnet croutoner, som oprindelig stammer fra det franske croûton
De har trods alt et engelsk menukort, der vist ikke heeelt stemmer overens med det franske, efter hvad jeg lige kunne stave mig frem til, men da det er af overskuelig længde går det
Start gjerne kvelden men denne gode musserende Franske Cremanten. Den passer også godt til forretten, så gjestene kan nyte resten av den sammen med maten
franske klassikere med tomater. Tomaterne spises som tilbehør – eller måske som forret. Tarte tatin hedder denne franske klassiker, der ifølge legenden skyldes søstrene Tatin, der ved forrige århundredskifte drev et hotel i Frankrig
Honfleur er meget fotogen og besidder en god blanding af gamle velbevarede huse, moderne forretninger, et skønt havnemiljø og et aktivt fransk hverdagsliv
Der burde du nok kunne finde både prismelysekroner, franske lysestager og muselmalede Royal Copenhagen tallerkener til at tilfredsstille selv den mest kræsne diva