Senere på dagen kom jeg i tanke om en af mine gamle favoritter fra tiden før den glutenfrie kost. Der har været travlt i mit køkken i dag – på den gode måde
fra dyr. Køkken vil lægge sig i selen for at tilgodese dem, der ikke spiser kød. Men vi lægger lige ud med en aspargessuppe, da det er ved at være allersidste udkald for de friske asparges
Alt fra skeer i guld, smukke skærebræt og flotte blomstret kander og kopper. Derfor giver vi dig her nogle gode bud på fine og smukke ting du kan forskønne dit køkken med
Alt du ser på alle billederne er vegansk… ja, jeg føler næsten, jeg er nødt til at sige det, for det virker lidt urealistisk, når man kommer fra et land som Danmark, at der faktisk findes steder i denne verden, hvor der er så gode muligheder for at spise og leve dyrevenligt
Det lyse kød fra eksempelvis kylling og kalkun indeholder også en fornuftig mængde B-vitaminer samt mineraler som kalium, magnesium, selen, phosphor samt lidt zink og jern – en solid basisfødevare
Stegehalløjet frakødet. Der er jo god tid mens maden laver sig selv i sous vide’en, så hvorfor ikke kaste sig over en pre-dinner drink med rosmarinsnapsen, som du har gemt fra sommeren, og som nu smager af sol og sommer
Det handler om, at få det meste ud af det man har, både hvad gælder madbudgettet men i den grad også de råvarer, der er tilgængelige i dit køkken og i den pågældende sæson
En kvinde som brugte noget af sin tid i køkkenet, på at skabe mirakler, af råvarer fra haven. Jeg har i dag valgt at leve, hvad jeg opfatter som det moderne liv, hvor min inspiration er hentet i min fortid, fra en lykkelig barndom hos mine bedsteforældre
Men ser vi bort fra en noget tør fisk var resten en fin frokost for familien. Vejret var rigtig fint, og det var rart da der også var en del gode aktiviteter under åben himmel